Comunicació

La investigadora de l'IMEDEA Beatriz Morales Nin ha estat premiada amb el Guardó Oceans 2020 a la categoria individual

 

 

Foto: Beatriz Morales amb el guardó rebut

 

 

 

Esporles, 17 de novembre de 2020. La Societat Atlàntica d’Oceanògrafs ha atorgat el Guardó Oceans 2020, a la categoria individual, a la investigadora de l'IMEDEA (UIB-CSIC) Beatriz Morales-Nin.

 

 

La doctora Beatriz Morales-Nin, investigadora de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB), ha estat premiada amb el guardó Oceans 2020 de la Societat Atlàntica d’Oceanògrafs en reconeixement a la seva contribució a les ciències marines i a l’educació i la conscienciació social en defensa dels oceans i de la vida que allotgen.

 

 

Professora d’investigació del CSIC a l’IMEDEA, del qual ha estat directora durant vuit anys (2008-2016), Beatriz Morales-Nin és ecòloga marina experta en peixos i en gestió sostenible de recursos pesquers reconeguda internacionalment. És la investigadora més experta de l’Estat en estudis d’esclerocronologia (la datació de l'edat i de la composició química de teixits calcificats). El seu camp de recerca principal són els otòlits de peixos. És autora i coautora de més de 250 articles de recerca, 7 llibres i 19 capítols de llibres, i ha participat directament en 82 projectes. Ha estat la primera dona gestora del Programa (actualment, subprograma) de Ciències Marines del Pla Nacional d'R+D+I, així com coordinadora d'una gran xarxa d'òrgans finançadors de recerca europeus i de projectes europeus diversos.

 

 

El Consell de Mallorca reconoce las colecciones del Imedea y la finca de Alfàbia como museográficas

La Comisión Técnica Insular de Museos del Consell de Mallorca ha aprobado este martes el reconocimiento como colecciones museográficas los fondos del Instituto Mediterráneo de Estudios Avanzados (Imedea), situado en Esporles, y los de la finca de Alfàbia, en Bunyola. Así lo ha comunicado este martes la institución insular en una nota de prensa, en la que ha especificado que ya son diez los museos y las colecciones reconocidos por el Consell y que pueden acceder a las ayudas que convo ...

Leer más: https://www.europapress.es/illes-balears/noticia-consell-mallorca-reconoce-colecciones-imedea-finca-alfabia-museograficas-20200609150907.html

(c) 2020 Europa Press. Está expresamente prohibida la redistribución y la redifusión de este contenido sin su previo y expreso consentimiento.
 


Font: IMEDEA (UIB-CSIC)

Més informació: