Comunicació

Convocatòria de beques Javier Benedí d'inici a la investigació 2021

  • L'IMEDEA convoca tres beques d'inici a la investigació per a titulats superiors, en memòria del Dr. Javier Benedí Benito

 

 

 

 

Esporles, 5 de juliol de 2021: Obert el termini d'inscripció de 3 beques d'inici a la investigació en memòria del Dr. Javier Benedí, convocades per l'IMEDEA (UIB-CSIC) en la modalitat JAE Intro ICU. El termini de sol·licituds acaba el 30 d'octubre.

 

 

Aquestes beques d'iniciació a la carrera científica començaran entre l'1 de gener i l'1 d'abril de 2022 i tindran una durada de cinc mesos consecutius.

 

 

Requisits específics dels sol·licitants:

 

  1.  Màster universitari oficial: Estar matriculat, el curs acadèmic 2021-22, en un màster universitari oficial
  2.  Nota mitjana de l'expedient acadèmic de grau: acreditar una nota mitjana de grau de 7 en l'escala de 0-10 en el moment de sol·licitud de la beca

 

 

Els tres temes de treball oferts i els investigadors responsables són:

 

1. Detecció de salmonel·la en gavians (Codi: JAEIntro-2021-IMEDEA-01). Inv. resp.: Ana Sanz-Aguilar i Giacomo Tavecchia

2. Intel·ligència artificial per a l'anàlisi dels inventaris de gasos d'efecte d’hivernacle a la mar balear (Codi: JAEIntro-2021-IMEDEA-02). Inv. resp.: Iris E. Hendriks i Ananda Pascual.

3. Avaluació del paper de les praderies de fanerògames marines com a acumuladors de microplàstic (Codi: JAEIntro-2021-IMEDEA-03). Inv. resp.: Fiona Tomás.

 

 

 

 

Adreça electrònica de contacte: info@imedea.uib-csic.es

 

Més informació: consultau el web del CSIC.

 


Font: IMEDEA (UIB-CSIC)

Més informació: